Autotrans Global s.r.o.

....


Autotrans Global s.r.o.

Stěhování Praha

Naše firma Autotrans Global zajístí levné stěhování po Praze a odvoz nábytku na sběrný dvůr v Praze.

Jak se připravit na stěhování po Praze?

Jednoduše nám zavolejte nebo napište a objednejte našeho technika ZDARMA na prohlídku stěhovaných věci. Někdy může stačit i zaslání fotografii veškerého stěhovaného nábytku a věci emailem.

Po vytvoření a odsouhlasení cenové nabídky na stěhování, zarezervujeme pro vás závazný termín na provedení díla. Doporučujeme před samotným stěhováním zajistit si dostatečné parkovací místo pro stěhovací vůz. Pečlivě zabalte všechny stěhované předměty i nábytek do bublinkové folie, nebo vám s tím ochotně pomůžeme.

Při stěhování po Praze neúčtujeme přistavení vozidla na místo nakládky, ani nepočítáme kilometry. Přijedeme za Vámi na své vlastní náklady. Stěhovací služby po Praze účtujeme pouze v hodinové sazbě.

 

Tip pro Vás: chcete ušetřit za stěhování? Objednejte si službu pronájem vozidla s řidičem na stěhování. Požádejte blízké nebo kamarády o pomoc při stěhování, zaplatíte tak pouze za vozidlo a řidiče v hodinové sazbě.

 

 

 

 

 

Vaše poptávka

Upřesnění poptávky

Více o přepravních podmínkách.

Poptávkový formulář
Rychlý kontakt

Pro informace volejte na číslo:
+420 608 090 888
NONSTOP

Hledáme partnery

Máte zájem o dlouhodobou spolupráci? Neváhejte nás kontaktovat pro individuální nabídku pravidelných přepravních služeb.

Novinky

Sleva 5 - 10% na všechny služby!

Je váš současný dopravce pomalý, drahý nebo nespolehlivý? Zkuste to s námi! Nabídneme vám kvalitní služby za příznivé ceny. Těšíme se na spolupráci!