Autotrans Global s.r.o.

....


Autotrans Global s.r.o.

Mezinárodní stěhování po Evropě

Plánujete stěhování do zahraničí? Hledáte spolehlivou stěhovací firmu, která se o vaše stěhování postará?

Rádi vám se stěhováním pomůžeme. Nabízíme vám kompletní stěhovací služby v oblasti stěhování do zahraničí. At´ už se jedná o stěhování bytu a domu či stěhování kanceláří a firem, spolehlivě vás přestěhujeme do všech státu EU.

V průběhu stěhování zajistíme i demontáž a montáž nábytku, připravíme také balicí materiál.

Jaký je postup při stěhování do zahraničí?

Na rozdil od stěhování po ČR, mezinárodní stěhování vyžaduje důkladnější přípravu. Při stěhování do jakékoliv země doporučujeme sepsat přesný seznam stěhovaných věci v češtině a angličtině, a také napsat čestné prohlášení, že se jedná o stěhování nábytku a osobních věci.

Ještě před stěhováním důkladně zabalte všechny předměty, které budete stěhovat. Obalový materiál můžeme zapůjčit ZDARMA.

V případě potřeby náš stěhovací tým věci zabalí, případně demontuje určený nábytek a zabalí také. Následně veškeré stěhované věci naloží do stěhovacího vozu z našeho vlastního vozového parku a důkladně vše zajistí proti případnému poškození. Po naložení naše vozidlo s radosti vyráží na dlouhou cestu do cíle.

Při vykládání naší pracovníci rozmísti všechny vybalené předměty na vámi požadované místo.

Mezinárodní stěhování můžete realizovat i svépomoci, u nás si pouze objednáte službu pronájem vozidla s řidičem. Tak si můžete hodně ušetřit za stěhovací služby.

 

Poptat mezinárodní stěhování

 

Vaše poptávka

Upřesnění poptávky

Více o přepravních podmínkách.

Poptávkový formulář
Rychlý kontakt

Pro informace volejte na číslo:
+420 608 090 888
NONSTOP

Hledáme partnery

Máte zájem o dlouhodobou spolupráci? Neváhejte nás kontaktovat pro individuální nabídku pravidelných přepravních služeb.

Novinky

Sleva 5 - 10% na všechny služby!

Je váš současný dopravce pomalý, drahý nebo nespolehlivý? Zkuste to s námi! Nabídneme vám kvalitní služby za příznivé ceny. Těšíme se na spolupráci!